March mod Ensomhed

Shufflin´ Boots har før varmet op for March mod Ensomhed

– og gør det meget gerne igen.

Patrick Cakirli skriver:

Hej allesammen. 😊
I dag vil jeg gerne dele nogle spændende nyheder!
Som mange af jer ved, rækker mine ambitioner langt ud over March mod Ensomhed. Jeg ønsker ikke “kun”, at vandre i den gode sags tjeneste, nej, jeg vil meget mere end det.
I 2017 søsatte jeg March mod Ensomhed – en 10 uger lang kampagne, hvor jeg vandrer Danmark rundt for at sætte nationalt fokus på ensomhed som sundheds- og samfundsudfordring.
I 2021 søsatte jeg March mod Ensomheds Landsindsamling – Danmarks første landsindsamling til fordel for mennesker, som kæmper med ensomhedsfølelsen.
Og I 2023 søsætter jeg en portrætserie, som skal skabe et nuanceret billede af, hvad det vil sige at føle sig ensom i Danmark.
Som I kan se, har jeg mange jern i ilden, og jeg forsøger hele tiden, at udvikle nye og spændende projekter. Jeg er i en privilegeret position hvor forudsætningen for, at jeg lykkes med mine projekter er høje, og derfor ser jeg det som mit ansvar at blive ved. 👊
Men. For at kunne rumme vores nye initiativer, har vores bestyrelse og jeg valgt, at lave nogle strategiske ændringer til vores organisation.
Jeg kan i dag offentliggøre, at vores forening har skiftet navn fra March mod Ensomhed til Ensomhed Danmark, og at vores landsindsamling ligeledes skifter navn fra March mod Ensomheds Landsindsamling til Ensomhed Danmarks Landsindsamling.
Min årlige vandretur gennem Danmark vil fortsat gå under navnet March mod Ensomhed. Bare rolig. ❤
Nedenfor kan I se en oversigt over vores initiativer.
Ensomhed Danmark
⠀•⠀Ensomhed Danmarks Landsindsamling
⠀•⠀March mod Ensomhed
⠀•⠀Jeg, Mig og Ensomhed (kommer i 2023)
De bedste hilsner,

Patrick Cakirli (klik på billede for facebookprofil)